Upeat juhlatilat Tampereen ytimessä

Puistotornin juhlatilat Tampereen keskustassa sopivat niin pieniin kuin suuriin juhlahetkiin. Meillä järjestät ikimuistoiset perhe- ja yritysjuhlat, esimerkiksi:

  • Häät ja ristiäiset
  • Syntymäpäivät, ansiomerkkijuhlat ja muut merkkipäivät
  • Muistotilaisuudet
  • Kesäjuhlat ja pikkujoulut
  • Kick off -tapahtumat

Tarjoilut juhliin Puistotornin ravintolasta

Onnistuneen juhlan kruunaa hyvä ruoka. Toteutamme tilaisuuteesi toivomasi tarjoilut aina mutkattomista kahvitarjoiluista maukkaisiin lounaisiin ja herkkuja notkuviin noutopöytiin. Tarjoilut voidaan toteuttaa tilaisuuden luonteesta riippuen joko buffetina tai pöytiin tarjoiltuina. Kaikki tilamme ovat anniskelualueita, eli tarvittaessa saat tilaisuuteen myös alkoholitarjoilun.

Konserttisali sopii suurten juhlien järjestämiseen

Konsertti- ja juhlasalimme on yksi Tampereen juhlatilojen parhaimmistoa! Salissa on erinomainen akustiikka, näyttämö ja tanssilattia sekä nykyaikainen tekniikka. Juhlasalin kulttuurihistoriallisestikin arvokas ilme luo erinomaiset puitteet monenlaisille juhlatilaisuuksille. Tilaisuuden luonteesta riippuen juhlasali soveltuu 50–400 hengelle.

Puistotornin helmi pienempiin juhlahetkiin

Pienimuotoisiin juhliin soveltuu hyvin myös 8. kerroksen upea kokoussali, jota kutsumme ”Puistotornin helmeksi”. Sieltä juhlavieraille avautuvat huikeat näkymät yli Tampereen kattojen! Sali soveltuu 40–60 henkilön juhliin.

Kaikki juhlapäivään saman katon alta

Tarjoilujen lisäksi autamme sinua tekemään juhlastasi täydellisen myös muiden monipuolisten oheispalveluidemme avulla. Lue lisää oheispalveluistamme tai ota suoraan yhteyttä ja kysy mahdollisuuksista!

Pyydä tarjous Puistotornin kokouspaketeista!

Juhlatilat Tampere

Puistotorni
Hämeenpuisto 28
33200 Tampere
puistotorni.fi
Marianne Lummio

Marianne Lummio

Kongressipäällikkö

044 705 5775
marianne.lummio­@puistotorni.fi
Mia Rautio

Mia Rautio

Myyntipäällikkö

044 7201370
mia.rautio@ttt-teatteri.fi