Juhlatilat ja -palvelut Tampereen ytimessä

Tampereen keskustassa sijaitsevat juhlatilamme sopivat kaikentyyppisten tilaisuuksien järjestämiseen. Meillä onnistuvat sekä yritys- että perhejuhlat, esimerkiksi:

 • Kick off -tapahtumat
 • Kesäjuhlat ja pikkujoulut
 • Ristiäiset ja häät
 • Syntymäpäivät, ansiomerkkijuhlat ja muut merkkipäivät
 • Muistotilaisuudet

Konserttisali sopii suurten juhlien järjestämiseen 

Konsertti- ja juhlasalimme on yksi Tampereen juhlatilojen parhaimmistoa! Salissa on erinomainen akustiikka, hyvä näyttämö ja tanssilattia sekä nykyaikainen tekniikka. Juhlasalin kulttuurihistoriallisestikin arvokas ilme luo erinomaiset puitteet monenlaisille juhlatilaisuuksille. Tilaisuuden luonteesta riippuen juhlasali soveltuu 50–400 hengelle.

Juhlatilat myös pienempiin tilaisuuksiin

Pienimuotoisiin juhliin soveltuu hyvin myös 8. kerroksen upea kokoussali, jota kutsumme ”Puistotornin helmeksi”. Sieltä juhlavieraille avautuvat huikeat näkymät yli Tampereen kattojen! Sali soveltuu 40–60 henkilön juhliin.

  Tarjoilut juhliin Puistotornin ravintolasta

  Onnistuneen juhlan kruunaa hyvä ruoka. Toteutamme tilaisuuteesi toivomasi tarjoilut aina mutkattomista kahvitarjoiluista maukkaisiin lounaisiin. Tarjoilut voidaan toteuttaa tilaisuuden luonteesta riippuen joko buffetina tai pöytiin tarjoiltuina. Kaikki tilamme ovat anniskelualueita, eli tarvittaessa saat tilaisuuteen myös alkoholitarjoilun.

   

   

  Pyydä tarjous Puistotornin kokouspaketeista!

  Juhlatilat Tampereen keskustassa

  Puistotorni
  Hämeenpuisto 28
  33200 Tampere
  puistotorni.fi
  Marianne Lummio

  Marianne Lummio

  Kongressipäällikkö

  044 705 5775 marianne.lummio­@puistotorni.fi
  Mia Rautio

  Mia Rautio

  Myyntipäällikkö

  044 7201370 mia.rautio@ttt-teatteri.fi