Kokouspaketit Tampereella

Puistotornin kokouspaketit Tampereen ytimessä – valitse paketeista sopivin, autamme myös mielellämme valinnassa sekä tarvittaessa räätälöinnissä. Tarjoamme kokouspaketteja sekä koko päivän että puolen päivän kokouksiin. Puistotornin kokoustiloista löytyy sopiva vaihtoehto niin suurille kuin pienillekin ryhmille. Tiloissa on nykyaikainen kokoustekniikka: valkokangas, datatykki, tietokone ja WLAN. Lue lisää kokoustiloista!

Koko päivän kokous

Koko päivän kokouspaketti sisältää kokoustilan, kokousvälineinä datatykki, valkokangas, langaton internet-yhteys, aamukahvit, iltapäiväkahvit sekä maittavan buffetlounaan. Hinta sisältää ALV:n.

alk. 48 € / hlö

Teatteri & kokous

Teatteri & kokous-paketti sisältää kokoustilan, kokousvälineinä datatykki, valkokangas, langaton internet-yhteys, aamukahvit, buffetlounaan, iltapäiväkahvin, teatteriliput päivän teatteriesitykseen ja väliaikatarjoilun. Hinta sisältää ALV:n.

alk. 82 € / hlö

Puolen päivän kokous

Puolen päivän kokouspaketti sisältää kokoustilan, kokousvälineinä datatykki, valkokangas, langaton internet-yhteys, aamu-tai iltapäiväkahvit ja buffetlounaan. Hinta sisältää ALV:n..

alk. 38 € / hlö

Kokouspaketit

Puistotorni
Hämeenpuisto 28
33200 Tampere
puistotorni.fi
Marianne Lummio

Marianne Lummio

Kongressipäällikkö

044 705 5775 marianne.lummio­@puistotorni.fi
Mia Rautio

Mia Rautio

Myyntipäällikkö

044 7201370 mia.rautio@ttt-teatteri.fi