Valitse tarpeisiinne sopiva kokouspaketti

Puistotornin kokouspaketit Tampereen ytimessä – valitse paketeista sopivin, autamme myös mielellämme valinnassa sekä tarvittaessa räätälöinnissä. Tarjoamme kokouspaketteja sekä koko päivän että puolen päivän kokouksiin. Puistotornin kokoustiloista löytyy sopiva vaihtoehto niin suurille kuin pienillekin ryhmille.

Kaikissa tiloissamme on nykyaikainen kokoustekniikka, joka sisältää mm.

  • Valkokangas
  • Datatykki
  • Tietokone ja Wi-Fi

Voit valita helposti valmiin kokouspaketin tai räätälöidä juuri teidän tarpeisiinne sopivan paketin. Ole rohkeasti yhteydessä ja kysy lisää!

Koko päivän kokous

Koko päivän kokouspaketti sisältää kokoustilan, kokousvälineinä datatykki, valkokangas, wifi, aamukahvit, iltapäiväkahvit sekä maittavan buffetlounaan. Hinta sisältää ALV:n.

alk. 49 € / hlö

Teatteri & kokous

Teatteri & kokous-paketti sisältää kokoustilan, kokousvälineinä datatykki, valkokangas, wifi, aamukahvit, buffetlounaan, iltapäiväkahvin, teatteriliput päivän teatteriesitykseen ja väliaikatarjoilun. Hinta sisältää ALV:n.

alk. 85 € / hlö

Puolen päivän kokous

Puolen päivän kokouspaketti sisältää kokoustilan, kokousvälineinä datatykki, valkokangas, wifi, aamu-tai iltapäiväkahvit ja buffetlounaan. Hinta sisältää ALV:n..

alk. 39 € / hlö

Kokouspaketit

Puistotorni
Hämeenpuisto 28
33200 Tampere
puistotorni.fi
Marianne Lummio

Marianne Lummio

Kongressipäällikkö

044 705 5775
marianne.lummio­@puistotorni.fi
Mia Rautio

Mia Rautio

Myyntipäällikkö

044 7201370
mia.rautio@ttt-teatteri.fi