Tarjoamme monipuolisesti erilaisia oheispalveluita kokouspäivään, juhlaan tai muuhun tilaisuuteen. Tarjoilujen, ohjelman ja muiden lisäpalveluiden avulla luomme tilaisuudestasi täydellisen ja juuri teidän tarpeisiinne sopivan!

Tehdään yhdessä juhlapäivästäsi täydellinen

Meiltä saat upean juhlatilan lisäksi myös yksilölliset juhlapalvelut, jotka tekevät juhlahetkestäsi täydellisen.

Puistotornin omasta ravintolasta saat juhlaasi tarjoilut aina kakkukahveista herkkuja notkuvaan noutopöytään sekä halutessasi myös viinit ja cocktailit tarjoiluja täydentämään.

Lisäksi yhteistyökumppaneidemme avulla voimme järjestää juhliisi monenlaista ohjelmaa, kuten stand-up esityksen, tanssishown, karaokelaitteet tai peli-illan.

Piristä kokouspäivää mielenkiintoisella ohjelmalla

Tarjoamme monipuoliset kokouspalvelut kaikenlaisille kohderyhmille, aina kahvitarjoilusta herkulliseen lounaaseen, päivää tauottavaan väliohjelmaan sekä iltaviihteeseen.

Kokouspäivää katkaisemaan hoidamme vaikkapa kierroksen vieressä sijaitsevan Tampereen Työväen Teatterin kulisseihin. Myös erilaiset stand-up esitykset kokouspäivän iloksi ovat ennakkoon tilattavissa.

Kokouspäivän päätteeksi mikä olisi mukavampaa kuin istahtaa ja rentoutua kulttuurin parissa, Tampereen Työväen Teatterin jollakin neljästä näyttämöstä. Esityksiä löytyy laidasta laitaan, varmasti jokaiselle ryhmälle jotakin!

Oman kokous- ja juhlapalvelutarjontamme lisäksi käytettävissä ovat parhaiksi alallaan koetut yhteistyökumppanimme:

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Oli kyseessä rento kokoustilaisuus, intiimi perhejuhla, riemukkaat häät tai suuri yritysjuhla, me autamme sinua suunnitteleman täydellisen tilaisuuden. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää kokous- ja juhlapalveluistamme sekä monipuolisista mahdollisuuksistamme!

Pyydä tarjous Puistotornin kokouspaketeista!

Muut kokous- ja juhlapalvelut

Puistotorni
Hämeenpuisto 28
33200 Tampere
puistotorni.fi
Marianne Lummio

Marianne Lummio

Kongressipäällikkö

044 705 5775
marianne.lummio­@puistotorni.fi
Mia Rautio

Mia Rautio

Myyntipäällikkö

044 7201370
mia.rautio@ttt-teatteri.fi