Juhlapalvelut

Puistotorni tarjoaa upeat, arvokkaat puitteet niin yrityksen, yhdistyksen kuin yksityishenkilöiden juhlille. Onnistuneet juhlat viimeistellään herkullisilla tarjoiluilla ja viihdyttävillä ohjelmanumeroilla.

Ikimuistoiset juhlat ainutlaatuisessa miljöössä

Puistotornin tapahtumatilat mukautuvat loistavasti juhlatilaisuuksiin. Pienemmät tilamme tarjoavat lämminhenkisen ja tunnelmalliset puitteet yksityistilaisuuksiin, suuremmissa tiloissamme järjestät hulppeat juhlat jopa 400 osallistujalle. Tilamme ovat myös esteettömiä.

Historiallinen kiinteistömme ainutlaatuisen miljöön lisäksi hoidamme toiveidesi mukaan kaikki ruoka- ja juomatarjoilut sekä jopa ohjelmanumerot. Meillä on vietetty monet onnistuneet yritysjuhlat, pikkujoulut, syntymäpäivät ja jopa häät. 

Erinomainen sijaintimme idyllisessä Hämeenpuistossa, Tampereen ydinkeskustan tuntumassa mahdollistaa sujuvan saapumisen niin omalla autolla kuin julkisella liikenteellä: linja-autot sekä uusi raitiotie kulkevat aivan läheltä. Meiltä on myös lyhyt matka jatkaa iltaa kaupungin sykkeeseen.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestasi. Varmistetaan yhdessä teille ikimuistoinen juhlapäivä.

Yritysjuhlat

Puistotornissa järjestät vaivattomasti yrityksen juhlatilaisuudet jopa 400 hengelle. Meiltä saat saman katon alta upean juhlatilan lisäksi myös ruoka- ja juomatarjoilut sekä halutessasi myös ohjelmanumerot.

Cocktail-tilaisuudet

Juhlasali tarjoaa arvokkaat puitteet jopa 400 hengen cocktail-tilaisuuksille, kuten vuosijuhliin, seminaarin iltajuhliin tai gaaloihin. Hoidamme mielellämme myös kaikki tarjoilut tilaisuuteen.

Pikkujoulut

Yrityksen tai yhdistyksen pikkujoulut järjestyvät sujuvasti tunnelmallisissa tiloissamme – niin arvokkaasti kuin vähän rennommin. Onnistuneet pikkujoulut kruunaa herkkuja notkuva jouluinen buffetpöytä.

Yksityistilaisuudet

Tarjoamme viihtyisät puitteet kaikkiin elämän juhlahetkiin – niin kastejuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin kuin häihin. Hoidamme puolestasi juhliin myös maistuvat tarjoilut, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan juhlapäivästä.

Räätälöidään yhdessä onnistunut tilaisuus

Meillä tilaisuutesi järjestelystä vastaa alusta loppuun sama henkilö, joka varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti. Ota rohkeasti ja kysy lisää juhlapalveluistamme.

Ota yhteyttä

Mia Rautio
Myyntipäällikkö

044 720 1370
mia.rautio@ttt-teatteri.fi

Marianne Lummio
Kongressipäällikkö

044 705 5775
marianne.lummio@puistotorni.fi