Luento- ja seminaaritilat Tampereella

Puistotornissa järjestät vaivattomasti luennot, seminaarit ja koulutukset niin pienelle kuin isolle joukolle. Sijaintimme Tampereen ydinkeskustan tuntumassa takaa helpon saapumisen läheltä ja kaukaa.

Tunnelmalliset tilat pieniin ja suuriin tilaisuuksiin

Meiltä löydät niin viihtyisät ja intiimit tilat alle 20 hengen tilaisuuksiin kuin tunnelmallisen ja arvokkaan tilan jopa 400 hengelle. Tiloihimme tulvii runsaasti luonnonvaloa ja osasta tiloista avautuvat kauniit maisemat vehreään Hämeenpuistoon.

Kaikissa tiloissa istuinasettelu on muokattavissa tarpeidenne mukaan esimerkiksi luokkahuone-malliseksi, tuoliriveiksi tai pöytäryhmiksi. Juhlasali soveltuu hyvin myös suuriin seminaareihin tai muihin esityksiin, jopa konsertteihin. Tilamme ovat myös esteettömiä.

Tilat ovat varustettu myös nykyaikaisella esitystekniikalla: datatykillä ja valkokankaalla, tietokoneella sekä Wifi-yhteydellä.

Tarjoilut viimeistelevät tilaisuuden

Tapahtumatilan lisäksi saat meiltä myös ruoka- ja juomatarjoilut, kuten:

  • Aamukahvit ja sämpylät
  • Virvokkeita, hedelmiä, smoothiet
  • Iltapäiväkahvit ja kahvileivät
  • Buffetruokailun
  • Illallisen pöytiin tarjoiltuna

Monipuoliset oheispalvelut yksilöllisiin tarpeisiin

Tilaisuuden päätteeksi tai sitä tauottamaan voimme myös järjestää ohjelmaa yhteistyökumppaneidemme kanssa, esimerkiksi liput teatterinäytökseen väliaikatarjoiluineen, musiikki-, tanssi- ja stand up -esityksiä tai vaikkapa DJ- ja karaokepalvelut. Teemme myös yhteistyötä muun muassa Visit Tampereen sekä erilaisten liikunta- ja TYKY-toimijoiden kanssa.

Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin tehdään tilaisuudestasi yhdessä onnistunut.