Pikkujoulut Tampereella

Yrityksen tai yhdistyksen pikkujoulut järjestyvät sujuvasti tunnelmallisissa tiloissamme – niin arvokkaasti kuin vähän rennommin. Onnistuneet pikkujoulut kruunaa herkkuja notkuva jouluinen buffetpöytä.

Tunnelmalliset puitteet
pieniin ja suuriin juhliin

Pikkujoulut ovat monelle yksi vuoden odotetuimmista kohokohdista. Ja mikä olisikaan parempi tapa kiittää kuluneen vuoden ahkerasta työnteosta, kuin mukava juhlatilaisuus.

Meillä järjestät helposti ikimuistoiset pikkujoulut niin pienelle kuin isolle joukolle. Tyylikkäät ja tunnelmalliset tilamme erinomaisella sijainnilla tarjoavat täydelliset puitteet, ja onnistunut ilta kruunataan herkullisilla tarjoiluilla sekä viihdyttävällä ohjelmalla.

Tilamme mukautuvat tarpeidenne mukaan vaivattomasti niin avoimeksi cocktail-tyyppisiin tilaisuuksiin kuin illallisjuhliin sopivaksi.

Tilat ovat esteettömiä sekä varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla: datatykillä ja valkokankaalla, tietokoneella sekä Wifi-yhteydellä.

Teemaan sopivat tarjoilut ja ohjelmat

Juhlatilan lisäksi järjestämme teille myös teemaan sopivat tarjoilut. Pikkujoulujen suosikki on ollut esimerkiksi jouluinen buffetpöytä. Suunnittelemme mielellämme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Järjestämme mielellämme yhteistyökumppaneidemme kanssa myös viihdyttävää ohjelmaa tilaisuutteenne. Esimerkiksi musiikki-, tanssi- ja stand up -esitykset sekä DJ- ja karaokepalvelut ovat varmoja valintoja. Elegantteihin tilaisuuksiin sopii hyvin myös teatterinäytös väliaikatarjoiluineen.