Tapahtumatilat

Vuonna 1930 valmistunut Puistotorni on ainutlaatuinen tapahtumapaikka, jossa ovat läsnä sekä historia että nykyaika: historiallinen miljöö yhdistettynä nykypäivän teknologiaan luo puitteet onnistuneelle tilaisuudelle. Tapahtumatilamme Tampereen ydinkeskustassa mahdollistavat niin pienet kuin jopa 400 hengen tilaisuudet.

Valitse sinulle sopiva kokous- tai juhlatila

Kaikki tapahtumatilamme on mahdollista muokata monenlaisiin tarpeisiin, niin kokous- ja koulutustilaisuuksiin kuin illallistilaisuuksiin ja cocktail-juhliin.

Tilamme ovat myös esteettömiä. Parhaan mahdollisen palvelun takaamiseksi toivomme kuitenkin yhteydenottoa etukäteen, mikäli tilaisuudessasi tulee huomioida osallistujien liikkumisrajoitteet.

Alta löydät taulukon eri tilojemme suuruudesta henkilömäärinä erilaisilla kalustuksilla sekä havainnollistamiskuvat erilaisista istuinasetteluista. Jos et ole varma, mikä kokoustila on paras valinta tilaisuuteesi, ota rohkeasti yhteyttä – autamme mielellämme sopivan tilan valinnassa.

Juhlasali

300 m2

Väinö Voionmaa

100 m2

Yrjö Mäkelin

80 m2

Unto Kanerva

60 m2

Jenny Matinaho

40 m2

Kokoustila tai juhlatilaLuokkamuotoTuolirivitU-muotoDiplomaattiIllallinenCocktail
Juhlasali2503006460280400
Väinö Voionmaa7010028265060
Yrjö Mäkelin486428244030
Unto Kanerva28402220
Jenny Matinaho16251412

Istuinasetteluvaihtoehdot

Luokkamuoto

Luokkamuodossa jokaisella osallistujalla on omaa pöytätilaa. Asettelu soveltuu esimerkiksi luentoihin, seminaareihin ja koulutuksiin.

Tuolirivit

Tuolirivit soveltuvat luentojen ja seminaarien lisäksi hyvin myös erilaisiin esityksiin ja esiintymisiin, myös konsertteihin.

U-muoto

U-muoto soveltuu erinomaisesti kokouksiin, neuvotteluihin ja koulutuksiin. U-muodossa jokaisen osallistujan on myös helppo seurata esimerkiksi presentaatiota valkokankaalta.

Diplomaatti

Diplomaatti-muodossa on yksi pitkä pöytä, jossa osallistujat ovat vastatusten. Asettelu soveltuu esimerkiksi kokouksiin, neuvotteluihin ja työpajoihin.

Illallinen

Juhlasali voidaan järjestellä myös illallistilaisuuksiin monin eri tavoin, esimerkiksi pöytäryhmiin, joissa jokaisella on oma paikka ja tilaa ruokailla.

Cocktail

Cocktail-muoto soveltuu hyvin juhlatilaisuuksiin. Istumapaikkoja ei välttämättä ole lainkaan, vaan tilaan voidaan sijoittaa esimerkiksi pieniä pyöreitä seisomapöytiä.

Ota yhteyttä

Mia Rautio
Myyntipäällikkö

044 720 1370
mia.rautio@ttt-teatteri.fi

Marianne Lummio
Kongressipäällikkö

044 705 5775
marianne.lummio@puistotorni.fi

Tervetuloa tutustumaan!

Jätä meille yhteystietosi, niin kutsumme sinut tutustumaan ainutlaatuiseen miljööseemme Tampereen keskustaan.