Juhlatilat yksityistilaisuuksiin

Tarjoamme viihtyisät puitteet kaikkiin elämän juhlahetkiin – niin kastejuhliin, valmistujaisiin, syntymäpäiviin kuin häihin. Hoidamme puolestasi juhliin myös maistuvat tarjoilut, jotta sinä voit keskittyä nauttimaan juhlapäivästä.

Sopivat tilat niin pienille perhetilaisuuksille kuin suurempiin juhlahetkiin

Meiltä löydät viihtyisät ja intiimit tilat 10–50 hengen tilaisuuksiin, kuten ristiäisiin ja syntymäpäiväjuhliin. Tunnelmallinen ja arvokas Juhlasali puolestaan tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi hääjuhliin 280 hengelle. Tiloihimme tulvii runsaasti luonnonvaloa ja osasta tiloista avautuvat kauniit maisemat vehreään Hämeenpuistoon.

Kaikissa tiloissa istuinasettelu on muokattavissa tarpeidenne mukaan esimerkiksi avaraksi cocktail-tyyppiseen tilaisuuteen sopivaksi tai ruokailuun sopivaksi pöytäryhmämalliksi. Juhlasalissa on myös esiintymislava, joka sopii monenlaisille ohjelmanumeroille aina puheista musiikkiesityksiin.

Kaikki tilat ovat esteettömiä sekä varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla: datatykillä ja valkokankaalla, tietokoneella sekä Wifi-yhteydellä.

Herkulliset tarjoilut toiveidesi mukaan

Tyylikkään juhlatilan lisäksi saat meiltä myös tilaisuuteesi sopivat herkulliset tarjoilut, kuten:

  • Kakkukahvitarjoilut
  • Herkkuja notkuvan buffetpöydän
  • Pöytiin tarjoillun illallisen
  • Elegantit cocktail-palat
  • Alkoholipitoiset ruokaviinit, kuohuvat ja virvokkeet

Halutessanne autamme myös järjestämään juhliin viihdyttävää ohjelmaa, aina DJ- ja karaokepalveluista teatterinäytöksiin ja stand-up komiikkaan.

Ota rohkeasti yhteyttä tai pyydä tarjous, niin järjestetään teille ikimuistoiset juhlat.