Kokouspalvelut

Puistotornissa järjestät sujuvasti ja onnistuneesti kokoukset, neuvottelut, luennot ja seminaarit, jopa myyntitapahtumat. Erinomainen sijaintimme Hämeenpuistossa, Tampereen ydinkeskustan laidalla mahdollistaa helpon saapumisen niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla – myös uudella Tampereen ratikalla.

Monipuoliset kokoustilat höystettynä henkilökohtaisella palvelulla

Kaikki kokoustilamme ovat viihtyisiä, tunnelmallisia ja rauhallisia. Jokainen tila tulvii luonnonvaloa ja osasta tiloista avautuvat kauniit maisemat vehreään Hämeenpuistoon. Tilat ovat monipuolisesti muokattavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin sekä varustettu laadukkaalla ja nykyaikaisella kokoustekniikalla. Tilamme ovat myös esteettömiä.

Toimivan tilan lisäksi saat meiltä kokonaisvaltaiset palvelupaketit tai yksilöllisesti räätälöidyt kokonaisuudet. Tarjoamme esimerkiksi maistuvat kokouspäivän tarjoilut aina aamiaisesta iltapäiväkahveihin ja jopa buffetillalliseen. Halutessanne järjestämme teille päivän päätteeksi myös yhteistä ohjelmaa – vaikkapa teatteri-illan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro lisää tilaisuudestasi. Varmistetaan yhdessä teille mukava, onnistunut päivä.

Kokoukset

Tarjoamme viihtyisät ja toimivat kokoustilat niin yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille. Rauhalliset tilat sekä moderni ja laadukas kokoustekniikka varmistavat sujuvat tapaamiset, neuvottelut ja kokoukset. Meiltä saat myös herkulliset tarjoilut ja virvokkeet kokouspäivään.

Luennot ja seminaarit

Tilamme mukautuvat sujuvasti myös erilaisiin luento-, seminaari- ja koulutustapahtumiin – niin pienille kuin suurille yleisöille. Meille on helppo saapua niin läheltä kuin kaukaa. Maistuvat tarjoilut viimeistelevät onnistuneen tilaisuuden.

Näyttelyt ja myyntitapahtumat

Juhlasalissa järjestät sujuvasti myös avoimet näyttelyt, myyntitapahtumat ja pienet messut. Tilaan mahtuu jopa 400 henkeä kerrallaan. Erinomaisen sijaintimme ansiosta kävijöiden on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla.

Räätälöidään yhdessä onnistunut tilaisuus

Olemme suunnitelleet valmiita toimivia paketteja erilaisiin tilaisuuksiin, mutta räätälöimme mielellämme myös juuri teidän yksilöllisiin tarpeisiinne sopivat kokonaisuudet. Ota rohkeasti ja kysy lisää niin tiloistamme, tarjoiluista kuin ohjelmapalveluista.

Ota yhteyttä

Mia Rautio
Myyntipäällikkö

044 720 1370
mia.rautio@ttt-teatteri.fi

Marianne Lummio
Kongressipäällikkö

044 705 5775
marianne.lummio@puistotorni.fi