Cocktail-tilaisuudet Tampereella

Juhlasalimme tarjoaa arvokkaat puitteet jopa 400 hengen cocktail-tilaisuuksille, kuten vuosijuhliin, seminaarin iltajuhliin tai gaaloihin. Hoidamme mielellämme myös kaikki tarjoilut tilaisuuteen.

Tyylikäs cocktail-tilaisuus sopii monenlaiseen tapahtumaan

Cocktail-tilaisuudet voivat olla osa joko jotain muuta tilaisuutta tai täysin oma juhlansa. Cocktail-tilaisuudella voidaan esimerkiksi aloittaa illallisjuhlatilaisuus tai jatkaa iltaa esimerkiksi seminaaritapahtuman jälkeen. Cocktail-tyyppinen tilaisuus sopii hyvin myös yksinään esimerkiksi gaalatyyppisiin tilaisuuksiin.

Cocktail-tilaisuuden tyypillisiä ominaispiirteitä ovat tunnelmallinen tila, tilaan väljästi sijoitetut seisomapöydät sekä kevyet, suupalamaiset ruokatarjoilut joko buffetpöydästä tai kiertävien tarjoilijoiden toimesta tarjoiltuna. Juomatarjoilu voidaan myös hoitaa kiertävien tarjoilijoiden toimesta tai erillisestä baarista.

Tunnelmalliset tilat pieniin ja suuriin tilaisuuksiin

Meiltä löydät täydellisesti cocktail-tilaisuuksiin sopivat, tyylikkäät tilat niin muutamalle kymmenelle kuin jopa 400 hengelle. Sijaintimme Tampereen ydinkeskustan tuntumassa takaa helpon siirtymisen meille myös toisesta tapahtumasijainnista. Tilamme ovat myös esteettömät.

Kaikki tilat ovat varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla:

  • Datatykki ja valkokangas
  • Tietokone
  • Wifi-yhteys

Kaikki onnistuneeseen juhlaan

Tunnelmallisen tilan lisäksi suunnittelemme mielellämme kanssasi tilaisuuteesi sopivat ruoka- ja juomatarjoilut, aina herkkuja notkuvista buffetpöydistä tilaisuuden nimen mukaisesti tyylikkäisiin cocktaileihin.

Lisäksi järjestämme mielellämme yhteistyökumppaneidemme kanssa viihdyttävää ohjelmaa tilaisuutteenne. Esimerkiksi liput teatterinäytökseen väliaikatarjoiluineen, musiikki-, tanssi- ja stand up -esitykset sekä DJ- ja karaokepalvelut ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Ota rohkeasti yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen cocktail-tilaisuus.