Kokoustilat Tampereella

Myyntitapaaminen, yhtiökokous tai kehityspäivä edessä? Puistotornista löydät rauhalliset ja viihtyisät kokoustilat Tampereen ydinkeskustan tuntumasta.

Modernia kokoustekniikkaa historiallisessa miljöössä

Puistotornin historiallinen miljöö tarjoaa tunnelmalliset puitteet kaikentyyppisiin kokouksiin. Meille on helppo saapua niin julkisella liikenteellä kuin omalla autolla – esimerkiksi uusi raitiotie kulkee aivan läheltämme.

Tilamme ovat laadukkaasti ja nykyaikaisesti varusteltuja. Kaikista tiloistamme löydät mm. datatykin ja valkokankaan, tietokoneen sekä Wifi-yhteyden.

Tilat mukautuvat tarpeesi mukaan

Viisi erikokoista kokoustilaamme palvelevat niin pieniä kuin suuria seurueita, aina muutamasta hengestä jopa 300 henkeen.

Istumapaikat voidaan järjestellä tarpeesi mukaan esimerkiksi luokkahuoneen mallisesti, U-malliin tai pitkäksi Diplomaatti-pöydäksi. Halutessasi pöydät voidaan jättää kokonaan pois ja tila täyttää esimerkiksi tuoliriveillä tai tuolipiirillä.

Kokouspaketit

Olemme suunnitelleet valmiita kokouspaketteja, joiden avulla järjestät helposti onnistuneen kokoustilaisuuden. 
Räätälöimme kuitenkin mielellämme myös täysin uniikin palvelukokonaisuuden. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous räätälöidyistä kokonaisuuksista.

Koko päivän kokous

Koko päivän kokouspaketti sisältää valitsemasi kokoustilan kokoustarvikkeineen ja -varusteineen, vaatesäilytyksen sekä kokoustarjoilut. 

Kokoustarjoilut voivat sisältää esimerkiksi aamiaisen (aamukahvi ja -tee, kasvis-juustosämpylät, tuoreita hedelmiä), lounaan buffetpöydästä sekä välipalan (iltapäiväkahvi ja -tee, korvapuustit, tuoreita hedelmiä).

alk. 58 € /hlö, sis.ALV (49,74 ALV 0%)

Puolen päivän kokous

Puolen päivän kokouspaketti sopii hyvin muutaman tunnin tilaisuuksiin. Paketti sisältää valitsemasi kokoustilan kokoustarvikkeineen ja -varusteineen, vaatesäilytyksen sekä kokoustarjoilut. 

Kokoustarjoilut voivat sisältää esimerkiksi aamiaisen tai välipalan (kahvi ja tee, sämpylät tai korvapuustit, tuoreita hedelmiä) sekä buffetlounaan.

alk. 48 € /hlö, sis.ALV (40,97 ALV 0%)

Teatteri & Kokous

Teatteri & Kokous -paketissa kokouspäivä ja virkistyspäivä yhdistyvät sujuvasti. Paketti sisältää valitsemasi kokoustilan kokoustarvikkeineen ja -varusteineen, vaatesäilytyksen sekä tarjoilut. Lisäksi paketti sisältää teatteriliput päivän teatteriesitykseen ja väliaikatarjoilun. 

Kokoustarjoilut voivat sisältää esimerkiksi aamiaisen (aamukahvi ja -tee, kasvis-juustosämpylät, tuoreita hedelmiä), lounaan buffetpöydästä sekä välipalan (iltapäiväkahvi ja -tee, korvapuustit, tuoreita hedelmiä).

alk. 94 € /hlö (sis.ALV)